MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Marquez jövőjével kapcsolatban karácsony után döntenek

A Repsol Honda menedzsere, Alberto Puig adott friss információt a nyolcszoros világbajnokról, aki továbbra is gyógyul a kettőslátásából.
Baricsa Zoltán 2021.11.22. 18:34:38
A jerezi teszten Puig azt nyilatkozta, hogy csapata sérült veresenyzőjére még sok vizsgálat vár karácsony előttig, ezt követően döntenek majd a jövő évvel kapcsolatban. Marqueznek a korábban motokrosszozás közben szerzett sérülése miatt az utolsó két futamot ki kellett kihagyni, valamint a 2022-es szezonnal kapcsolatban fontos idei utolsó tesztet is Jerezben. Később bejelentették, hogy a 28 éves világbajnok „diplópiában” azaz kettős látásban szenved a 2011 végén elszenvedett sérülése következtében.
Marquez még a misanói teszten
 
„Az a fontos, hogy hogy van.” kezdte a csapatvezető. „Többé-kevésbé ugyan az a helyzet mint eddig. Egy kis időre van szüksége a felépülés miatt, hogy megnézze mennyit javult az állapota a szem körüli duzzanatnak, leereszkedik-e, megnyugszik-e. Aztán majd kiderül. Karácsony táján lesz még egy vizsgálat, akkor meglátjuk, hol tart az állapota. Valószínűleg akkor fogunk dönteni a fennálló lehetőségek közül. Természetesen nem örülök neki, hogy most nincs itt (jerezi teszt). Ugyanakkor megértem, számára most a pihenés a legfontosabb.”

Fotó: MotoGP Media
Baricsa Zoltán
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast