E-sport Egyéb

Megújult a P1race.hu

Kereken 80 hónappal a MotoGPhirek.hu utódjaként létrehozott P1race.hu indulása után megújult dizájnnal és kibővült tartalommal, de az eddig is megszokott színvonallal várjuk mostantól minden kedves Olvasónkat.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

2012. február 18-án indult útjára a P1race.hu weboldal, amely annak idején az akkor már nyolc éve sikeresen működő MotoGPhirek.hu helyét vette át. Most, bő hat és fél év, egész pontosan 80 hónap elteltével úgy éreztük, eljött az idő a megújulásra: mától az eddiginél reményeink szerint letisztultabb, a kor követelményeihez jobban igazodó, modernebb és mobilbarátabb dizájnnal, és az eddigieknél is bővebb tartalomkínálattal igyekszünk kiszolgálni Olvasóinkat.

Mint azt a főoldalunk kialakításán is láthatják Olvasóink, három fő témacsoport köré szerveztük tematikánkat. Természetesen továbbra is a motorsportok, és azon belül is kiemelten a MotoGP hírei jelentik majd a fő profilunkat – ahogy immár lassan másfél évtizede –, ugyanakkor a többi, motorsportban érdeklődést kiváltó kategóriával, sorozattal is foglalkozunk. Jó hír a motorsport rajongóinak, hogy mostantól a motorsport.p1race.hu oldalra kattintva gyorsabban is elérhetik a kedvenceikről szóló híreket.

Az autósport terén is szeretnénk szélesebb kínálattal – többek között a Formula-1 legfontosabb történéseivel kiegészülve – kiszolgálni Olvasóinkat, akik az autosport.p1race.hu oldalon közvetlenül is elolvashatják a legújabb híreket, információkat, beszámolókat. Emellett pedig a jelenkor trendjeit követve külön kategóriába kerülnek az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő e-sportok, ahol elsősorban a technikai sportok virtuális változatainak bajnokságaival fogunk foglalkozni. Mi sem természetesebb, hogy itt is megvan az esport.p1race.hu oldal segítségével a leggyorsabban eljutni a virtuális világ sporthíreihez.

De nemcsak „hagyományos” hírekkel igyekszünk ellátni Olvasóinkat. Három népszerű versenyző, az Italika Women’s World Cupon hazánkat képviselő hölgymotoros, Kis Viktória „Wicca”, a Supersport-vb-n induló Sebestyén Péter, valamint az F1 e-sport-bajnokságában szereplő Bereznay Dániel is rendszeres blogbejegyzésekkel jelentkezik oldalunkon. A rövidhírek sávját is megújítottuk: az immár Fast Lane, azaz találóan „Gyorssáv” nevet viselő rovatunkban mostantól elsősorban rövid híreket, illetve érdekes és/vagy humoros videókat, közösségi tartalmakat is találhatnak majd. S ha már közösségi média, természetesen nem maradhat ki az új P1média szekció: külön hangsúlyt fektettünk arra, hogy honlapunkon megjelenjenek a legnépszerűbb versenyzők Instagram-, Twitter- és Facebook-oldalának legérdekesebb bejegyzései is.

Az újítások mellett természetesen a régi jól megszokott funkciók is tovább működnek majd. Megtartottuk népszerű hozzászólás-szekciónkat, amelyet mostantól igyekszünk moderált keretek között tartani: a kommentek törlése és a cenzúra továbbra sem lesz a kenyerünk, hiszen a szabad véleménynyilvánítás hívei vagyunk, de ahogy az moderálási szabályzatunkban olvasható, az emberi jogokat nyíltan sértő hozzászólásokat és súlyosabb esetben az azokat jegyző felhasználókat is törölni fogjuk. Emellett folytatódik szintén népszerű tippjátékunk, ahogy továbbra is hallgathatják majd általában heti rendszerességgel jelentkező podcastjeinket is, amelyben egyszerre objektíven és szubjektíven beszéljük ki az elmúlt napok legfontosabb eseményeit és híreit.

Bízunk benne, hogy a megújult dizájn és a kibővült tartalom is elnyeri Olvasóink tetszését, és továbbra is megtisztelnek minket kitüntető figyelmükkel – mi pedig ígérjük, igyekszünk az eddig megszokott, magas színvonalon szállítani a híreket és érdekességeket, immáron a motorsport mellett az autósport tekintetében az eddiginél szélesebb palettáról és az e-sport világából egyaránt.

Jó böngészést kíván a megújult honlapon:
a P1race.hu szerkesztősége


Hozzászólások