Magazin

Merre guruljon tovább a P1race? Mondd el a véleményed!

Jelenleg is zajlik a munka a P1race berkein belül annak érdekében, hogy az oldal újra teljes kapacitásában működhessen és kiszolgálja a technikai sportok szerelmeseinek igényeit, ahogyan azt az elmúlt éveben is tette. Minket azonban a legjobban most az érdekel, hogy olvasóink mire is kíváncsiak pontosan.
Az elődoldal, a MotoGPhirek.hu létrejötte óta számos átalakuláson esett át weblapunk, most pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a P1race névre kersztelt utódoldal. A mostani tervezett változások kapcsán szeretnénk olvasóink igényeit szem előtt tartani, a lehető leghatékonyabb belső struktúrális átalakítások érdekében. Arra kérünk tehát, hogy kommentben, vagy emailben (info@p1race.hu) mondd el véleményed, amíg szavazás keretin belül is közzé nem tesszük kérdésünket, miszerint milyen tematikájú cikkeket olvasnál legszívesebben a P1race.hu-n. Jelenleg MotoGP, Superbike, MotoE és egyéb motorsport, Forma1, WTCR, TCR, Kamion, valamint egyéb autósportok is szerepelnek palettánkon, az e-sportokról nem is beszélve. Ne fogd vissza magad, mondd el véleményed, írd le mire vagy kíváncsi, hiszen számunkra fontos, hogy olyan irányba haladjunk tovább, mely olvasóink számára is érdeklődéssel kecsegtet. Dönts te, hogy motor- vagy autósport, esetleg mindkettő, azon belül pedig mely szakág ami a szívedhez közel áll.
Addig is köszönjük eddigi türelmetek és P1race melletti kitartásotok. Habár egyelőre még korlátolt kapacitással, de oldalunk működük, nem állunk le.

P1race.hu


Hozzászólások