TCR

Michelisz lesz a M1RA második versenyzője a TCR szezonzáróján

Tavaly ősz óta először fog saját csapatának színeiben versenyezni a magyar pilóta, aki Barcelonában a pályán és azon kívül is segítheti majd az összetett dobogóért harcoló Nagy Dánielt.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A Nagy Dániel, Francisco Mora párossal vágott neki a TCR Európa-kupa 2018-as idényének a M1RA, a portugál pilóta azonban a szezon közben távozott a magyar alakulattól. Legutóbb Monzában Nicola Baldan helyettesítette őt, akivel a TCR Italy sorozatban is szerepelt már a Michelisz Norbert és Bári Dávid által alapított istálló, a TCR Europe előttünk álló barcelonai évadzáróján azonban nem ő, hanem maga Michelisz ül majd be a második Hyundaiba, így ő lesz Nagy Dani csapattársa (és főnöke).

„Norbi valahányszor velünk tart, az nagy érzelmi pluszt ad a csapatnak. Hatalmas megtiszteltetés egy világklasszis versenyzővel együtt dolgozni mindenkinek a M1RA-nál, így elképesztően büszkén és izgatottan várjuk ezt a versenyhétvégét Barcelonában. Most az a feladatunk, hogy Norbi kiemelkedő tapasztalatát és tudását eredményekre váltsuk a pályán. Hatalmas köszönettel tartozunk a szponzorainknak és mindazoknak, akik segítettek abban, hogy Norbi újra autóba ülhessen a M1RA-ban” – árulta el Bári Dávid a M1RA sajtóközleményében.

„Mindenki tudja, hogy a M1RA többet jelent nekem egy csapatnál, inkább olyan, mint egy család. WTCR-es Hyundai-versenyzőként érzem a felelősséget, így a legjobb tudásom szerint segítem a gyártót, a M1RA-t és Nagy Danit Barcelonában. Hálás vagyok a BRC Racing Teamnek és a Hyundai Motorsport Customer Racingnek, hogy támogatnak ebben a kihívásban” – fogalmazott Michelisz Norbert, akinek ez lesz az első versenye a M1RA-val, amióta tavaly Buriramban futamgyőzelmet aratott a csapattal a TCR International Seriesben.

Fotó és forrás: M1RA


Hozzászólások