Supersport

Misanótól újra versenyben az SSP Hungary Racing Bódis Ricsivel

Az utolsó imolai verseny után a Sport&Events Management azon kezdett dolgozni, hogy új pilótát és szerelő csapatot találjon saját csapatának a Supersport világbajnokság fennmaradó európai futamaira.
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus második hétvégéjén megrendezésre kerülő Osztrák Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: akár jegyshopunkon keresztül is megvásárolhatod a belépődet a MotoGP spielbergi futamára!

Mivel szezon közben nem egyszerű szakmai embereket és pilótát találni, ezért Doningtonban és Brnoban sajnos nem tudott rajhoz állni az SSP Hungary Racing. A csapat számára fontos, hogy magyar versenyzővel menjen, így  végül Bódis Ricsi személyében sikerült megtalálni az új pilótát.

„Elmondhatatlanul nagy boldogságban úszom mióta megtudtam hogy újra a WSBK-ban versenyezhetek a Supersport600-as kategóriában. Tavaly év végén versenyeztem utoljára, úgyhogy ez eléggé nagy kiesés, viszont bízom benne, hogy gyorsan fel tudom majd venni a Világbajnokság ritmusát. Vasárnap volt lehetőségem kipróbálni a csapat 600-as edzőmotorját és szerencsére sikerült gyorsan megtalalálni az összhangot. Amit észrevettem, hogy a kondival lehetnek problémák, hiszen nagyon régen motoroztam verseny körülmények között!”
„Azt megígérhetem, hogy a maximumot fogom kihozni magamból azonban a tudatos fejlődésnek vagyok a híve. Nagy köszönettel tartozom a Sport& Events Managementnek illetve a támogatóimnak, akik nélkül nem lehetnék ott Misanóban a rajtrácson. Emellett szeretném megköszönni családomnak, barátoknak a rengeteg lelki támogatást, akik az elmúlt egy évben biztattak, hogy visszakerüljek a rajtrácsra. Misano, jövök!”
– mondta Ricsi, aki a futamelőtt az Euroringen tudott tesztelni a csapat edzőmotorával, ahova a Sport&Events Academy fiatal versenyezői, Görbe Soma és Rossi Moor is elmentek vele edzeni.

Stefano Favaro, a Sport&Events Management vezetője és az SSP Hungary tulajdonosa így értékelt: „A kihagyott versenyek után most végül sikerült egy teljesen új magyar csapatot felállítani. A kiváló technikai háttér továbbra is biztosítva van Ricsi számára, nagyon kíváncsian várom a misanói futamot, hogy milyen eredményt sikerül így elérni. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy egy nagyon kemény és jó mezőny van a Supersport VB-n. A hosszabb távú célunk, hogy Bódis Ricsi az összes fennmaradó európai futamon részt vegyen és szeretnénk pontot szerezni. Nagyon bízom a misanói jó kezdésben!”

Sport&Events Management


Hozzászólások