TCR

Nagy Dani: „Örülök, hogy így zártuk az évet”

Szombaton hetedik, vasárnap második lett Nagy Dániel a TCR Európa-kupa évadzáró barcelonai hétvégéjén. A M1RA Hyundai i30 N TCR-ével versenyző fia-tal magyar pilóta az értékes pontoknak köszönhetően összetettben ötödik he-lyen végzett a bajnokságban.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A szezonfinálén maga a csapattulajdonos Michelisz Norbert segítette a M1RA-t és Nagy Dánielt a minél jobb eredménye elérésében. A BRC Racing Team WTCR-ben szereplő magyarja a szombati futamon harmadik, vasárnap negyedik lett, csapattár-sa, Nagy Dániel pedig a szombati hetedik hely után vasárnap második helyen vég-zett. Érthető, hogy boldogan kommentálta az eseményeket:

„Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Ez a második hely a maximum volt, hi-szen a Hondák egész hétvégén nagyon gyorsak voltak. Szerettem volna egy dobogós eredménnyel meghálálni az egész éves támogatást a csapatnak, a szurkolóknak, a partnereknek, boldog vagyok, hogy összejött. Örülök, hogy így zártuk az évet, el-mondhatatlanul büszke vagyok a csapatra, és itt is nagyon köszönöm nekik az egész éves munkát. Motiváltan zárom ezt az évet, annak ellenére, hogy sokszor küzdelmes volt. A jövőről még korai beszélni, most egy kis pihenés következik.”

Nagy Dániel 138 pontjával összetettben ötödik, a csapatok versenyében a M1RA 211 ponttal a negyedik lett a 2018-as TCR Európa-kupában.

Nagy Dani Média


Hozzászólások