Formula-E

Nick Cassidy érkezik Bird helyére a Virginhez

A 2019-es Super Formula bajnok veszi át a Jaguárhoz igazoló brit versenyző helyét.
A héten vált hivatalossá, hogy Sam Bird elhagyja a Virgin Racing Formula-E csapatát, hogy a következő szezontól a Jaguárnál versenyezzen. A brit versenyző helyét Nick Cassidy veszi át, akinek tavaly sikerült megnyerni a Super Formula bajnokságot. Az Új-zélandi versenyző Robin Frijns csapattársa lesz és örömmel nyilatkozott a lehetőségről, szavait a Motorsport.com idézi:

„Nagyszerű lehetőség, hogy csatlakozhatok az Envision Virgin Racing FE csapatához a következő szezonban. A csapat az egyik legjobb a rajtrácson, már a márciusi teszten is nagy benyomással voltak rám. Minden versenyző tudja, hogy milyen nehéz sorozat a Formula-E, ezért nagyszerű érzés, hogy ehhez a névsorhoz csatlakozhatok. Amikor Japánban ersenyeztem, ott sok tapasztalatot szereztem, és szerencsés vagyok, hogy sikerült nagyszerű eredményeket elérnem egészen rövid idő alatt, de úgy érzem, új kihívásra van szükségem, és nagyon várom már, hogy a Formula-E-ben versenyezzek az Envision Virgin Racinggel.”

Az Envision Virgin ügyvezetője, Sylvain Filippi a következőket nyilatkozta: „Tudjuk, hogy Nick egy nagyon ambiciózus, rátermett és tehetséges versenyző, akinek szép eredmények szerepelnek a neve mellett. Olyan rövid idő alatt, amit együtt töltöttünk, tudjuk, hogy két olyan versenyzőnk van, aki harcolhat a bajnoki címért.”

Fotó: Formula-E Media


Hozzászólások