Podcast

P1race podcast: Rászolgált-e erre a meghurcolásra Fenati?

Az évtized baklövését követte el a Ducati Lorenzo elküldésével? Tényleg ennyire reménytelen a Yamaha helyzete? Hogyan lehetne megoldani a Ponsson-problémát? Jó döntést hozott-e a Ferrari Raikkönen lecserélésével? Többek között ezekről beszélgettünk.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

E heti podcastünkben természetesen főként a MotoGP San Marinó-i Nagydíjának eseményeit boncolgattuk: szóba került a Ducati siker- és a Yamaha sikertelenségi szériája, a Christophe Ponsson beugrása körüli „hiszti”, Romano Fenati elképesztő megmozdulása és persze az elmaradt kézfogás is Valentino Rossi és Marc Marquez között  az– ő 2015-ös afférjük nemcsak itt, hanem a Moto2-es olasz misanói akciójánál is szóba került… Emellett pedig kitértünk az F1 átigazolási piacának minapi bombahírére, a Raikkönen-Leclerc cserére is.

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások