Podcast

Podcast: Bukás lett a vége, de meg kellett próbálnia Vinalesnek

Mi a fenéért ősszel rendezik a Phillip Island-i futamot? Hogyan értékelhetjük Johann Zarco hondás debütálását? Miért nem ment el teljesen a KTM esze? Ki a hibás a Priaulx-Catsburg incidensben? Többek között ezekről beszélgettünk.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

E heti podcastunkban a mögöttünk hagyott roppant zsúfolt hétvége eseményeit boncolgattuk, így szóba került a borzalmas Phillip Island-i időjárás, Marc Marquez újabb győzelme és Maverick Vinales drámája, Valentino Rossi felemás 400. nagydíja, a KTM meglepő 2020-as felállása, Randy Krummenacher supersportos vb-címe, Andy Priaulx és Nicky Catsburg ütközése, valamint a Ferrari újabb elbaltázott versenye is.


Hozzászólások