Podcast

Podcast: Leclerc győzelme bánta a Ferrari mesteri stratégiáját

Tényleg Vettelt favorizálták vagy csak pórul járt a monacói? Jól döntött-e a Haas Grosjean megtartásával? Most akkor elindult-e felfelé a Yamaha vagy sem? Többek között ezekről beszélgettünk.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

E heti podcastunkban természetesen főként a mögöttünk hagyott hétvége két legfontosabb eseményének, a Formula-1-es Szingapúri Nagydíjának és a MotoGP Aragóniai Nagydíjának történéseit boncolgattuk, így szóba került a Ferrari váratlan remeklése és rendkívül ügyes, de ellentmondásos stratégia húzása, a Mercedes Bottasnak kiadott csapatutasítása, Marc Marquez döbbenetes fölénye, a Yamaha hullámzó produkciója, de beszéltünk Jorge Lorenzo vesszőfutásáról és a Haas pilótaválasztásáról is.

Fotó: Ferrari S.p.A.


Hozzászólások