Podcast

Podcast: Lorenzo hibája végleg eldöntötte a vb-cím sorsát?

Érdemelt-e volna büntetést az ötszörös világbajnok? Meg lehetett-e volna fogni Marquezt a spanyol tarolása nélkül? Mi a helyzet a két kisebb kategóriában? Többek között ezekről beszélgettünk.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

E heti podcastünkben természetesen főként a MotoGP Katalán Nagydíjának eseményeit boncolgattuk, az élen Jorge Lorenzo tarolásával, de beszéltünk Marc Marquez kihívóinak maradék esélyéről, Alex Marquez remekléséről és a Moto3-as őrületről is, emellett pedig szóba került a Le Mans-i 24 órás autóverseny is.

Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !


Hozzászólások