MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Podcast: Maradt-e még bármi reményük Marquez kihívóinak?

Miért lesz kulcsfontosságú verseny a mugellói? Egyszeri fellángolás vagy fordulópont volt Jonathan Rea imolai remeklése? Hogyan is zajlott a zandvoorti BoP-botrány? És minek volt köszönhető Fernando Alonso és a McLaren indianapolisi blamája? Többek között ezekről beszélgettünk.
P1race.hu 2019.05.21. 19:59:07
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

E heti podcastünkben ismét két hét eseményeit tárgyaltuk meg, így szóba került többek között Marc Marquez újabb fölényes győzelme, a Ducati házon belüli csatája, Pol Espargaro és a KTM parádés Le Mans-i szereplése, de beszéltünk Jonathan Rea imolai sikeréről és Alvaro Bautista halovány produkciójáról, a zandvoorti BoP-kavarásról és a csapatutasításokról, valamint a Mercedes eddigi lehengerlő statisztikáiról, de nem mentünk el szó nélkül Fernando Alonso és a McLaren Indy 500-as fiaskója mellett sem.
 
Figyelem: aki még nem látta a Bosszúállók: Végjáték című filmet, az óvatosan hallgassa az adást, mert nyomokban spoilerfoszlányokat tartalmazhat! :)

Fotó: Repsol Media
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast