MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Podcast: Marquez és Rea minden idők legjobbjai?

Miben emelkedik ki a Repsol Honda nyolcszoros világbajnok spanyolja, és miben a Superbike-világbajnokság abszolút rekordere? Tényleg feltámadt-e a Yamaha, és mi lett a Ducatival? Hogy tudta ezt így elszúrni Bautista? És mi is történt a Ferrarin belül Szocsiban? Többek között ezekről beszélgettünk.
P1race.hu 2019.10.08. 19:17:22
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

E heti podcastunkban természetesen elsősorban Marc Marquez és Jonathan Rea frissen megszerzett legújabb világbajnoki címe jelentette a fő beszédtémát, de szót ejtettünk a MotoGP-s Yamaha felfelé ívelő tendenciájáról, Alvaro Bautista példátlan hanyatlásáról, Toprak Razgatlioglu átigazolásáról, valamint a Formula-1-es Orosz Nagydíj kapcsán a Ferrarin belüli feszültségről is.

Fotó alapjai: Repsol Media és Kawasaki Racing
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast