Podcast

Podcast: Marquez és Rossi zseniális, de mi van Vinalesszel és Lorenzóval?

Lehet-e még Termas után is bízni az izgalmas szezonban? Hogy tátonghat ilyen röhejesen nagy lyuk a MotoGP szabályzatában? A jövő világbajnokát láthattuk tündökölni Bahreinben? És mi a csuda van Vettellel? Többek között ezekről beszéltünk.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

E heti podcastünkben a MotoGP Argentin Nagydíjának és a Formula-1 bahreini versenyének eseményeit boncolgattunk, így szó esett Marc Marquez eddigi legtökéletesebb hétvégéjéről, Valentino Rossi feltámadásáról, Maverick Vinales és Jorge Lorenzo szenvedéséről, Cal Crutchlow kiugrásáról, a Ducati-ügy legújabb fejleményeiről, Charles Leclerc tündökléséről, valamint Sebastian Vettel újabb érthetetlen hibájáról is. Emellett pedig beszéltünk a máris kitört BoP-hisztiről és a hétvégén rajtoló WTCR-idényről is.

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások