MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Podcast: Marquez és Rossi zseniális, de mi van Vinalesszel és Lorenzóval?

Lehet-e még Termas után is bízni az izgalmas szezonban? Hogy tátonghat ilyen röhejesen nagy lyuk a MotoGP szabályzatában? A jövő világbajnokát láthattuk tündökölni Bahreinben? És mi a csuda van Vettellel? Többek között ezekről beszéltünk.
Balogh Tamás 2019.04.02. 19:57:56
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

E heti podcastünkben a MotoGP Argentin Nagydíjának és a Formula-1 bahreini versenyének eseményeit boncolgattunk, így szó esett Marc Marquez eddigi legtökéletesebb hétvégéjéről, Valentino Rossi feltámadásáról, Maverick Vinales és Jorge Lorenzo szenvedéséről, Cal Crutchlow kiugrásáról, a Ducati-ügy legújabb fejleményeiről, Charles Leclerc tündökléséről, valamint Sebastian Vettel újabb érthetetlen hibájáról is. Emellett pedig beszéltünk a máris kitört BoP-hisztiről és a hétvégén rajtoló WTCR-idényről is.

Fotó: MotoGP Media
Balogh Tamás
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast