MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Podcast: Marquez tényleg nem tiszteli a társait?

Hogyan adott mattot a Mercedes a Red Bullnak a Hungaroringen? Kik voltak a legjobb és legrosszabb pilóták az F1-es szezon első felében? Jogos volt-e Rins felháborodása a brnói időmérő után? Mi is történt a suzukai befutónál? Többek között ezekről beszélgettünk.
P1race.hu 2019.08.06. 19:00:19
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

E heti podcastünkben kivételesen a Formula-1-et vettük előre: kiveséztük az őrülten izgalmas Német Nagydíj és a Mercedes remek taktikai húzása miatt emlékezetes Magyar Nagydíj eseményeit, valamint sorra vettük az első félév legjobb és legrosszabb versenyzőit is. Természetesen beszéltünk a MotoGP brnói fordulójáról, amely során több fronton is Marc Marquez jelentette a fő beszédtémát, de szót ejtettünk Cal Crutchlow és Takaaki Nakagami verbális harcáról is. Emellett néhány mondat erejéig visszatértünk a drámai végjátékot hozó suzukai 8 órás végén látott kavarodásra is.
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast