Podcast

Podcast: Megérdemli-e a repsolos ülést Alex Marquez?

Mennyire volt váratlan Lorenzo visszavonulása? Milyen esély van arra, hogy tényleg legyen Magyar Nagydíj a MotoGP-ben? Ki a legesélyesebb a WTCR szezonzárója előtt? És mit csinált már megint Vettel? Többek között ezekről beszélgettünk.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Annyi minden történt a pályán kívül az elmúlt hetekben, hogy e heti podcastunkban elsősorban ezekről beszélgettünk, így szóba került Jorge Lorenzo hirtelen-váratlan visszavonulása, Alex Marquez leigazolása a Repsol Hondához, a Johann Zarco körüli pletykaáradat, valamint az esetleges MotoGP Magyar Nagydíj és az új pálya lehetősége. De persze szót ejtettünk a WTCR és a Formula-1 legfrissebb eseményeiről is:

Fotó: Repsol Media


Hozzászólások