MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Podcast: Mi a fene történik Rossival, Bautistával és Vettellel?

Meg lehet-e még fogni Marquezt? Tényleg a Yamahák lehetnek a fő kihívói a továbbiakban? Lesz-e újabb fordulat a Superbike-ban? Miért van furcsa helyzetben Tassi Attila? És miért várjuk, hogy Leclerc és Verstappen vb-esélyes autóban üljön? Többek között ezekről beszélgettünk.
P1race.hu 2019.07.16. 19:37:11
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Elég régen jelentkeztünk már podcasttal, cserébe a mostani talán minden idők leghosszabb adása lett, amelyben egyfajta félévértékelést is tartottunk a nyári szünetre ment MotoGP-t, Superbike-vb-t és WTCR-t illetően, mindemellett pedig az utóbbi hetek versenyeinek legfontosabb eseményeit is kitárgyaltuk. Így szó esett többek között Marc Marquez majdnem biztos újabb vb-címéről, az üldözők közötti erőviszony-változásról, Valentino Rossi pocsék időszakáról, Alvaro Bautista döbbenetes bukássorozatáról, Michelisz Norbi bajnoki esélyeiről, Charles Leclerc és Max Verstappen dupla összecsapásáról és Sebastian Vettel újabb hihetetlen hibájáról is.

Fotó: Yamaha Racing
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast