MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Podcast: Quartararo az, aki hosszú távon legyőzheti Marquezt

Rossi végleg kifulladt volna? Már megint mi történt közte és Marquez között? Miért kellett volna elvenni Augusto Fernandez győzelmét? És kitarthat-e Michelisz Norbert vezetése a szezon végéig? Többek között ezekről beszélgettünk.
P1race.hu 2019.09.18. 08:56:08
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

E heti podcastünkben természetesen főként a hétvége eseményeit veséztük ki, így beszéltünk a Yamaha kiváló misanói produkciójáról, a hangvillásoknál házon belül látható különbségekről, Marc Marquez és Valentino Rossi időmérős csörtéjéről, valamint a Moto2-es futam hajrájában elmaradt büntetésről, de szót ejtettünk a WTCR ningbói fordulója kapcsán Michelisz Norbi világkupa-vezetéséről és a Lynk & Cót érintő engedményről is.

Fotó: MotoGP Media
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast