F1

Ricciardo: „Az idei Renault sokkal jobb, mint a tavalyi”

A tesztek alapján elégedetten nyilatkozott az ausztrál versenyző, aki sokkal jobban érezte magát a Renault RS20-as versenygépében, mint a 2019-esben.
Daniel Ricciardo második Formula-1-es idényét kezdi meg a Renault csapatával, akikkel tavaly nem úgy sikerült a szezonjuk, ahogy várták. A franciák ugyanis azt remélték, hogy a 2018-as konstruktőri negyedik helyük után 2019-ben közelebb tudnak kerülni a három élcsapathoz, ehhez képest partnercsapatuk, a McLaren toronymagasan föléjük nőtt, így a Renault csak az ötödik lett a konstruktőri pontversenyben. Az idei autóról az előszezoni tesztek alapján viszont pozitívan nyilatkozott Ricciardo, szavait a planetf1.com szakoldal idézi:

„Szerintem a teszt nagyon jól sikerült számunkra. A második hét harmadik napja volt a legígéretesebb Esteban és az én visszajelzéseim alapján, amikor kiszálltunk az autóból. Ha visszatekintek a tavalyi évre, az egész rendszer jobb lett. Néztem pár fedélzeti kamerás felvételt, és amikor kívülről láttam magam, azt mondtam, hogy ’igen, sokkal érzem magam ebben az autóban, szóval nagyon várom már, hogy miként alakul majd a dolog.”

Fotó: Renault Sport Media


Hozzászólások