MotoGP

Rossi és Marini nyerték a 100 km-es versenyt a Ranchon – videók!

Igazi családi ünneppé vált a Ranchon rendezett dirt track verseny, amelyen 1 óra 45 perc után a „Doktor” és Moto2-ben vitézkedő féltestvére diadalmaskodott.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Immár hatodik alkalommal rendezték meg Valentino Rossi Ranchán a 100 km dei Campioni elnevezésű meghívásos versenyt, amelyen kétversenyzős csapatok vetélkednek egymással. Idén is igazán veretes volt a névsor: a „Doktor” mellett számos fiatal olasz tehetség részt vett az eseményen, beleértve például a MotoE bajnokát, Matteo Ferrarit, de Alex Rins és Tito Rabat személyében két spanyol MotoGP-s is szerepelt a viadalon, míg Maria Herrera révén a hölgyek is képviseltették magukat.
A nagyjából 1 óra 45 percig tartó váltóversenyt végül Rossi és féltestvére, Luca Marini nyerte meg, hat másodperccel megelőzve Franco Morbidelli és Andrea Migno párosát, míg a dobogó alsó fokára két amerikai, Sammy Halbert és JD Beach állhatott fel. Lorenzo Baldassarri és Elia Bartolini végzett a negyedik, Mattia Pasini és Stefano Manzi pedig az ötödik helyen, míg Rins Albert Arenasszal a hetedik pozíciót kaparintotta meg. Mutatunk néhány videót is az eseményről:

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások