MotoGP

Rossi: „Tökéletesen kipihentem magam”

A MotoGP ikonja nemrég tért haza barátnőjével és a VR46 Akadémia néhány tagjával közös nyaralásából. Valentino Rossi kifejezetten élvezte a Dolomitok egyedülálló hangulatát, valamint a többnapos pihenést a trentinói Madonna di Campiglioban.
Ugyan pályafutása nem éppen legjobb évét hagyta maga mögött Valentino Rossi, így nem csoda, hogy a kilencszeres világbajnok szeretné minél hamarabb elfelejteni a 2018-as szezont. Ennek érdekében szellemileg és testileg is kipihenten szeretne belevágni az idei világbajnoki küzdelmekbe, így ennek érdekében több napot is eltöltött barátai és versenyzőtársaival, valamint modell barátnőjével, Francesca Sofia Novelloval a Dolomitokban. A februárban már a 40. születésnapját ünneplő világklasszis a trentinói Madonna di Campiglioban élvezte a pihenést, illetve a téli sportokat, ahova elkísérték többek között VR46 Akadémia tagjai is: a Moto2 egyik nagy alakja, Mattia Pasini, a Moto2 egyik újonca, Nicoló Bulega és Moto3-ban versenyző Andrea Migno, míg ezúttal nem kísérte el őt féltestvére, Luca Marini.
 

Rossi újfent nagyon jól érezte magát, ráadásul ezúttal is hódolni tudott kedvenc téli sportjának, a snowboardnak, és profi edzők társaságában siklott az Ursus park lejtőin. A népes társaság a hét elején, hétfőn hagyta el a trentinói várost.

„Most is minden nagyon jó volt, ugyanúgy, mint mindig. Nagyon köszönöm a szállónak, hogy kipihenhettem magam” – árulta el Rossi, aki február elején utazik majd Sepangba, ahol 6-án kezdődnek meg a MotoGP hivatalos tesztjei.

Fotó: Instagram


Hozzászólások