F1

Russell irigy a versenytársaira

A Williams versenyzője szeretne barátaihoz hasonlóan topcsapatnál versenyezni, így jelenlegi helyzete miatt egy kicsit irigy rájuk.
Míg a fiatalabb generáció nagyobbik része, Alexander Albon, Charles Leclerc és Max Verstappen már mind topcsapatban harcolhatnak a győzelmekért és a dobogós helyezésekért, addig a szintén nagy tehetségként tartott George Russell a mezőny végén tartózkodik a Williams csapatával. A brit bevallotta, irigykedik versenytársaira, de tudja, hogy ő is hamarosan az élmezőnyben fog versenyezni:

„Mi még fiatalok vagyunk és mindannyian sikeres karriert szeretnénk, versenyezni és győzni akarunk. Ha jó munkát végzünk és teljesítünk, mindannyian megkapjuk a lehetőséget. Én most csak ennyit tudok tenni. Látva a barátaimat, hogy egy győzelemre esélyes autóban vannak, bevallom, egy kicsit irigy vagyok rájuk, mert én is ott szeretnék lenni, és küzdeni. Ugyanakkor tudom, hogy amíg a legjobb képességeim szerint végzem a munkám, nekem is itt lesz a lehetőség. Lehet ez akár jövőre, kettő, öt, vagy tíz év múlva, de eljön az idő” – idézi Russellt a Motorsport.com szakoldal.

Fotó: ROKiT Williams Racing / Twitter


Hozzászólások