MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Sebestyén Peti Dupla TOP10-zel zárta a 2021-es szezont!

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezték Indonéziában a szezonzáró futamot, ahol Sebestyén Peti ismételten egy TOP10-es eredménnyel lett gazdagabb. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző magyar pilóta szezon közben csatlakozott az Evan. Bros. Racing csapathoz.
P1race.hu 2021.11.22. 07:28:19
Írta: PS56 Team

Peti szinte az összes versenyen pontszerző helyen zárt, legtöbbször a TOP10-ben és karrierje legjobb, 5. helyezését is sikerült megszereznie.

Biztatóan indult a nap a VB egyetlen magyar résztvevőjének, a warm up-on kipróbált változtatások jónak bizonyultak, így magabiztosan vágott neki a hétvége második, egyben a szezon utolsó futamának. A rajt remekül sikerült, az első kör végén Peti már a 6. pozícióban motorozott. Sajnos félidőnél az első gumi teljesen elkopott, így nem sikerült tartani az élboly ritmusát.
„Nagyon vártam a mai futamot és a reggeli warm up után azt gondoltam, jó irányba változtattunk. Sajnos, ami a bemelegítő körökön jónak bizonyult, a versenyen nem volt kifizetődő. A verseny második felében már csak arra koncentráltam, hogy be tudjam fejezni a futamot, mert az első gumi használhatatlanná vált. Nem így szerettem volna befejezni a szezont, de rengeteget tanultam idén és úgy gondolom minden nehézség és tapasztalat csak erősebb versenyzővé tett, így magabiztosan tekintek a jövőre. Óriási köszönettel  tartozom a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökségnek, hogy bizalmat szavaztak nekem ebben a projektben, az OXXO Racingnek, hogy továbbra is mindenben próbáltak segíteni, és az összes támogatómnak, aki valamivel hozzájárult a szezonomhoz. Úgy gondolom remek dolgok várnak ránk a jövőben is!"- összegzett a HUMDA pilótája.

Írta: PS56 Team
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast