Supersport

Sebestyén Peti világbajnoki szereplése

Nemrégiben napvilágot látott a 2021-es Superbike Világbajnokság Supersport kategóriájának nevezési listája, melyet egy magyar sajtóközlemény is követett. A mezőny egyetlen magyar pilótájának neve az újonnan alakult Racing Team Hungary mellett szerepel, ám a pilóta és a csapat közti végleges megállapodásra nem került sor.
Sebestyén Petit továbbra is az OXXO Hungary menedzsment képviseli, akik természetesen teljesen nyitottan álltak a felkéréshez miszerint Peti magyar alakult színeiben induljon az idei VB-n, azonban a feltételekről nem sikerült megegyezni, így Sebestyén Peti nem fog a Racing Team Hungary színeiben versenyezni.

“Sajnálom, hogy egy ilyen helyzet alakult ki, de a menedzsmentemmel, az OXXO Racinggel történt egyeztetés alapján, nem fogok részt venni a Racing Team Hungary projektjében. Egyelőre még nem tisztázott a 2021-es szezonom, de biztos vagyok benne, hogy a legjobb lehetőséget fogjuk megtalálni a sikeres versenyzésemhez, én pedig addig is folytatom a felkészülésem.”- nyilatkozta a magyar pilóta.
Tökölyi László, az OXXO Hungary elnöke elmondta:
“Folyamatosan dolgozunk azon, hogy Peti szintet tudjon lépni a VB-n és fel tudja venni a versenyt az élmezőnnyel szemben. Sajnálatos módon nem tudtunk megegyezni a Racing Team Hungary vezetőségével a közös jövőről, így szerettük volna elmondani, hogy nem tervezünk velük versenyezni. Továbbra is a sikeres VB szereplés Peti számára a cél és a 2021-es szezonnal kapcsolatban jelenleg is folynak a tárgyalások. Reméljük, hogy hamarosan pozitív hírekkel szolgálhatunk.”

Írta & Fotó: OXXO Hungary Racing Team


Hozzászólások