Formula-E

Sette Camara helyettesíti Hartley-t a Dragonnál

A brazil veszi át az új-zélandi helyét a Formula-E hátralévő berlini fordulóin.
Nemrég jött a hír, miszerint a Formula-1-et is megjárt Brendon Hartley azonnali hatállyal felbontja a szerződését a Geox Dragon Formula-E csapatával, minden bizonnyal azért, mert a WEC fordulói ütköznek az elektromos szériáéval. A Dragon nem várt sokáig, ma kiderült, hogy a korábbi Formula-2-es versenyző, Sergio Sette Camara fogja helyettesíteni Hartley-t az FE berlini futamain a szezon végéig.

„Elég jó volt a kémia köztem és a csapat között a marrákesi újoncteszten, most pedig örülök, hogy végre bejelenthetem: ismét velük fogok dolgozni, ám ezúttal versenykörülmények között, ami még különlegesebbé teszi a helyzetet. Szeretnék köszönetet mondani, Jay Penskének és minden csapattagnak a Geox Dragon Racingnél, hogy megadták nekem ezt a lehetőséget” – nyilatkozta Sette Camara, akit a GpToday.Net szakoldal idéz:

A csapattulajdonos Jay Penske pedig így kommentálta Sette Camara szerződtetését: „Nagyon lenyűgözött Sergio Marrokkóban, és a szimulátoron is jól dolgozik a mérnökökkel. Alig várom, hogy ismét lássam őt a pályán Berlinben, és remélem, hogy képes lesz a pontokért küzdeni már az első versenyein.”

Fotó: FIA Formula-E Media


Hozzászólások