Egyéb motorsport

Sikeres triatlonverseny után, végre itt az idő húzni a gázt!

Sajnos a Pannonia-Ringen szervezett Alpok-Adria verseny zárt kapus lesz, de a csapat saját Facebook-eseményében folyamatosan jelentkeznek majd műhelytitkokkal és információkkal.
Sebestyén Peti gyorsasági motorversenyző is ott lesz az Alpok-Adria hétvégi, Pannónia-ringi nyitófordulóján. A Supersport-világbajnokság egyetlen magyar résztvevője és csapata, az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team már gőzerővel készül a VB újraindulására, amire remek felkészülési lehetőség ez a magyar futam.

„Nagyon hiányzott ez az érzés, rég versenyeztünk, úgyhogy kicsit most izgulok is, mert már mehetnékem van. Óriási köszönet a csapatnak és mindenkinek, aki ezt lehetővé tette, mert ez egy nagyon fontos felkészülési pont a világbajnokság újraindulása előtt. Nem is lehetett volna jobb az időzítés és ráadásul az egyik kedvenc pályámon, a Pannónia-Ringen húzhatom a gázt. Nem a versenymotorommal indulok, hanem egy teljes mértékben széria blokkos Yamahával, ami megfelel az Alpok-Adria sorozat stock szabályainak. Ez a gép egyébként nem régóta van nálam és nem mentem még vele sokat, szóval bőven van még mit dolgozni rajta, de pont emiatt ez nagyon jó kihívás lesz, hogy kihozzuk ebből a csomagból is a maximumot! Jó érzés kicsit visszatérni az Alpok-Adriára és ismerős arcokkal versenyezni"- mondta a magyar motorversenyző. Az elmúlt hétvége során Peti egy triatlon versenyen is kipróbálta magát, hiszen a kiegészítő sportok mindig nagy szerepet kapnak az edzésprogramjában. Az OLD LAKE MAN rövid távú országos bajnokságon másodszor indult el és 2 óra 30 perces eredményével remek fizikális formáról tett tanúbizonyságot.  A táv 1,5 m úszást, 40km kerékpárt és 10 km futást tartalmazott.

A tatai megmérettetés előtt a Mugenrace közreműködésével megrendezésére került az első offline közösségi találkozó is, ahol Peti személyesen találkozott szurkolóival. A SuperZoneban megtartott esemény remekül sikerült, a jövőben a csapat további eseményeket, közös motorozásokat és versenybeszámolókat is tervez majd.
A hétvégi versenyhez ráhangolódásképpen, ha még nem láttátok, nézzétek meg ezt a videóinterjút, amit Lil Gasolina sportriporter készített Petivel a Pannónia-Ringen, közvetlenül a pályarekord megdöntése után.Az említett eseményt pedig itt lehet majd elérni.

Forrás: PS56 Média


Hozzászólások