E-sport Egyéb

Szlovákiai magyar gamer sikerével indult a WTCR e-sport-szezonja

Vasárnap este a virtuális Hungaroringen rendezték meg az idei bajnokság első fordulóját, amelyen a szlovák színekben induló Bánki Bence zsebelte be a legtöbb pontot.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A RaceRoommal összefogva elindított WTCR e-sport bajnokság első állomására a minap került sor, a helyszín pedig éppen a Hungaroring volt. Az első divízió első futamát pedig a szlovák színekben induló Bánki Bence nyerte meg, aki a második versenyen ötödik helyet szerzett, így ő zsebelte be a legtöbb pontot, azaz elsőként várhatja a Nordschleifén rendezendő második fordulót. A mezőnyben egyébként, ahogy arra a hazai szimulátoros és gamer-közösséget és a WTCR rajongói bázisát ismerve számítani lehetett, számos magyar játékos is elindult – az alábbi videóban a teljes vasárnap esti programot vissza lehet nézni:


Hozzászólások