TCR

Tassi volt a leggyorsabb a barcelonai nyitónapon

Az első edzésen még „csak” negyedik volt, a másodikon azonban már az élre állt a hondás pilóta, a M1RA párosából azonban egyelőre csak Michelisz Norbert tudott egy top10-es eredményt felmutatni a szezonzárón.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Két félórás szabadedzés volt a pénteki program a TCR Európa-kupa barcelonai idényzáróján, ahol összesen 32 pilóta neve szerepelt az indulók listáján. Mindkét tréningen előkerült a piros zászló, ám magyar szempontból sokkal fontosabb hír, hogy Tassi Attila remekül kezdett: az első gyakorláson negyedikként zár, a jobb időket hozó másodikon viszont már az összetettben negyedik helyen álló, de dobogóért harcoló honfitársunk volt a leggyorsabb.
 
A M1RA azonban nem szerepelt túl erősen az első nap során: a korábbi edzésen sem Michelisz Norbert, sem Nagy Dániel nem fért be a top10-be, később azonban a csapattulajdonos-pilóta a kilencedik, a tabellán ötödik fiatal versenyző, akinek szintén van még esélye, hogy elcsípje a pontversenyben a harmadik pozíciót, pedig a 14. helyen végzett. Ami egyébként a fő bajnokesélyeseket illeti: Mikel Azcona húzta be az első gyakorlást, a másodikon viszont az őt üldöző Jean-Karl Vernay és Dusan Borkovic is előtte zárt.
 
Az 1. szabadedzés végeredménye:

A 2. szabadedzés végeredménye:

Fotó: TCR Media


Hozzászólások