E-sport Egyéb

Törés-zúzás a virtuális Makaóban, Bánki Bence a bajnok (videó!)

Vasárnap este rendezték a WTCR e-sport-bajnokságának utolsó fordulóját, amely után úgy is a szlovákiai magyar játékos örülhetett az összetett elsőségnek, hogy rajthoz sem állt.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A WTCR makaói szezonzárójának egyfajta felvezetéseként is lehetett tekinteni a Túraautó-világkupa e-sport-bajnokságának vasárnap esti döntőjére, amelyet természetesen a legendás utcai pálya virtuális változatán rendeztek. Az összetettben már Sanghaj után is papíron behozhatatlan előnnyel vezető Bánki Bence nem állt rajthoz, ám így is a szlovákiai magyar játékos húzta be a bajnoki címet.
 
Az indulók között most is számos magyart találhattunk, közülük az első divízióban Leitner Norbert szerepelt a legjobban, aki az első futamon negyedik lett, míg a pontversenyben a kilencedikként végző Báldi Gergő lett a legjobban szereplő honfitársunk. A makaói versenyek egyébként nem meglepő módon számos balesetet hoztak, a fenti nyitóképen például épp Nándori Márk hatalmas repülése látható – a teljes közvetítést az alábbi videóban lehet visszanézni:


Hozzászólások