F1

Verstappen: „Nem lenne bajom Vettellel csapattársként”

A holland versenyző szerint nem lenne problémás a négyszeres világbajnokkal való kapcsolata, ha egy csapatban lennének.
A vasárnapi Osztrák Nagydíj nem alakult valami jól Sebastian Vettel számára, mivel a verseny közepén megforgott, és mindössze egy tízedik helyet tudott szerezni. Vettel ezután a Red Bull tulajdonában lévő osztrák Servus TV-ben volt vendég Christian Hornerrel, Max Verstappennel és Pierre Gaslyval egyetemben, ahol Verstappent kérdezték arról, örülne-e annak, ha a némettel egy csapatban lennének:

Szerintem működne a két győztes versenyző összeállítás, gondoljunk csak Danielre (Ricciardo) és rám. Nem lenne problémám Sebbel csapattársként, de nyilván ez nem az én döntésem lesz. Soha nem dolgoztam még vele együtt, de úgy gondolom, működne a dolog, mivel minden versenyző nyerni akar” – mondta a holland versenyző.

Az energiaitalosok csapatfőnöke, Christian Horner is nyilatkozott: „Nagyon sok emlékünk van Sebbel, hihetetlen időket töltöttünk el együtt. Ha visszavonul, azzal nagyon sokat veszít az F1. Nem gondoltuk, hogy elérhető lesz a pilótapiacon, és azt sem, hogy a Ferrari nem ajánl neki szerződést. Nagyon jó a kapcsolatunk Sebbel és most Max-szal is, mindkettőjükkel nagyszerű együtt dolgozni.”

Fotó: Ferrari S.p.A


Hozzászólások