E-sport Egyéb

WTCR e-sport: Hibátlan mérleg a sanghaji fordulón (videó!)

Tim Jarschel az online bajnokság történetében először tudott tökéletes hétvégét teljesíteni a pole-pozíció és mindkét futamgyőzelem megszerzésével, míg összetettben továbbra is a szlovákiai magyar Bánki Bence vezet.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Vasárnap este került sor a WTCR e-sport-bajnokságának utolsó előtti állomására, amelyet a sanghaji pálya virtuális változatán rendeztek. A német Tim Jarschel olyan teljesítményt tett le az asztalra, amelyre még senki nem volt képes idén: mind az időmérőt, mind a két versenyt egyaránt megnyerte – a második futamot egy utolsó körös előzésnek köszönhetően. Amit egyébként Bánki Bence ellen mutatott be, a szlovákiai magyar játékos azonban így is megnyugtató, 54 pontos előnnyel várja a makaói szezonzárót.

Számos magyar induló is volt természetesen Sanghajban, főleg az alsóbb divíziókban. Az első osztályban Suborits Péter szerepelt a legjobban honfitársaink közül egy hetedik és egy kilencedik helyezéssel, míg az összetett pontversenyben Báldi Gergő áll a legelőkelőbb, szám szerint a kilencedik pozícióban. Az alábbi videóban teljes hosszában visszanézhető a kínai forduló élő közvetítése, most vasárnap pedig következik a finálé Makaóban:


Hozzászólások