2024. március 29. 16:13
KezdőlapMoto3Hivatalos: Masiá a Leopardnál folytatja 2023-ban

Hivatalos: Masiá a Leopardnál folytatja 2023-ban

A bejelentések csak úgy záporoznak az aragóniai paddockból a 2023-as igazolásokról. Jaume Masiá Leopard Racingre váltásának hivatalos bejelentése is megérkezett szombaton.

A Red Bull KTM-Ajo csapat a 2022-es szezonban Jaume Masiával és Daniel Holgadóval indul a Moto3-as világbajnokságon. A fiatal spanyol a Moto2 kategóriába való fellépésről álmodozott, de ez most nem jött össze neki. A jelenlegi vb-negyedik versenyző Jaume Masiá (két győzelem az idei szezonban, három második hely) 2023-ban a Leopard Hondára vált, ahol Dennis Foggia Italtrans Moto2-es csapathoz való átigazolása miatt felszabadult egy hely. Azt is megerősítették szombaton, hogy Tatsuki Suzukival további egy évre aláírt az alakulat. Így a Leopard Racing 2023-as versenyzőpárosa már hivatalos: Suzuki és Masiá alkotja a hondások versenyződuóját.

A csapat így köszönti Jaume Masiá visszatérését a csapathoz:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leopard Racing Team (@le0pardracing) által megosztott bejegyzés

A Tatsuki Suzukival való folytatás is hivatalossá vált:

Deniz Öncü pénteken közösségi média felületein elköszönt a Tech3 csapattól, a nem hivatalos információk szerint Masiá helyére fog érkezni.

Vajon lesz olyan csapat a legkisebb kategóriában, aki változatlan pilótafelállással áll rajthoz 2023-ban? A hivatalos bejelentések most már sokat nem váratnak magukra.