szerda, szeptember 28, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMotoGPA Suzuki is lerántotta a leplet a 2022-es motorról (Képek + Videó)

A Suzuki is lerántotta a leplet a 2022-es motorról (Képek + Videó)

A Yamahával egy napon tartotta a bemutatóját a hamamatsui márka. A Suzuki festése alig változott, kicsit több benne a fekete.

Február negyedikén nemcsak a Yamaha, hanem a Suzuki gyári alakulata is megtartotta az évnyitó prezentációját. A bemutató házigazdája Jack Appleyard, a MotoGP hivatalos kommentátora volt. Először Shinichi Sahara, a Suzuki MotoGP projektvezetője; és Ken Kawauchi, a csapat technikai menedzsere nyilatkoztak. Utánuk következtek a gyári tesztpilóták: a francia Sylvain Guintoli és a japán Takuya Tsuda. Elmondták, hogy a motor alapja ugyanaz, mit a tavalyinak, de idénre egy új motorblokk érkezett, mivel az elmúlt két évben érvényes motorbefagyasztás „felengedett”. De más dolgokon is fejlesztettek.
Majd utánuk érkezett a csapat két versenyzője. Személyileg nem történt változás a Suzuki háza táján: idén is a 2020-as világbajnok Joan Mir, valamint a háromszoros futamgyőztes Alex Rins húzza náluk a gázt. . Mir elmondta, hogy örül a tavalyi harmadik helynek, de idén még többet akarna. Úgy érzi, hogy a tél szorán felkészítette magát az idei szezonra. Rins fő célja, hogy ne csak gyorsan, hanem kiegyensúlyozottan teljesítsen idén (amire szüksége is lesz a tavalyi sok bukása után).
A videót itt lehet megtekinteni:
- Hirdetés -

A motorfestés dizájnja nem változott sokat – ami szembetűnően más, az a fejidomon a rajtszám körül megjelent fekete mező.

Fotó: Suzuki Racing