2024. április 24. 08:49
KezdőlapMotoGP10 dolog, amit nem tudtál Álex Rinsről

10 dolog, amit nem tudtál Álex Rinsről

Álex Rins kedden örömteli híreket közölt a jövőjével kapcsolatban. A spanyol a következő két évben a Honda versenyzője lesz. Itt az ideje, hogy közelebbről is megismerjük a 26 éves versenyzőt.

Íme 10 olyan dolog, amit biztosan nem tudtál Álex Rinsről:

1. Rinsnek és feleségének három kutyája van: Olivia, Pepe és Paco. Olivia egy weimari vizsla, Pepe egy uszkár és Paco egy francia bulldog. A triónak még saját Instagram-csatornája is van, több mint 2000 követővel.

2 Ha valaha is lehetősége lenne egy tévéműsorban szerepelni, Rins a klasszikus Takeshi’s Castle-t választaná.

3. Rins nagy Simpson család-rajongó. Szívesen elvállalná Bart Simpson szerepét, ha valaha is készülne a sorozat élő változata.

4. Ha Rins legközelebb pályára lép egy versenyhétvégén, érdemes jól megnézni, mert Rins nagyon babonás. Például mindig a jobb kesztyűt veszi fel először.

5. A Honda leendő versenyzője azt állítja, hogy ő tudja elkészíteni a világ legjobb pizzáit.

6. Rins és csapattársa, Joan Mir között nagyszerű a kapcsolat. Andorrában nagyon közel élnek egymáshoz. Ha a 26 éves pilóta választhatna egy korábbi versenyzőt csapattársnak, akkor az Dani Pedrosa lenne.

7. Talán nem meglepő, de Rins az egyetlen versenyző, aki mindhárom géposztályban győzelmet aratott a Circuit of The Americas pályán. A spanyol szeret az Egyesült Államokba látogatni. Azt is szeretné, ha Laguna Seca jövőre szerepelne a naptárban.

8. Rins legkedvesebb gyermekkori emléke, amikor a szüleitől kapott egy Suzuki quadot. Álmában sem gondolhatta akkor még, hogy egyszer a márka színeiben fog versenyezni.

9. Ki az a három vendég, akit Alex meghívna egy álomvacsorára? Rosalia spanyol énekesnő, a rapperlegenda Drake és a futballsztár Christiano Ronaldo.

10. Nem sok dolog van, ami megijesztené a MotoGP sztárját. Egy kivétel van Rins esetében: utálja a nyolclábú barátainkat. A spanyol versenyző irtózik a pókoktól.