2024. április 20. 00:56
KezdőlapMotoGPCrutchlow: Nagyon várom a hétvégi versenyt

Crutchlow: Nagyon várom a hétvégi versenyt

A Yamaha versenyzője, Cal Crutchlow a pénteki bukás után erős fájdalmakkal vágott neki a burirami versenynek. A vasárnapi eső végül még több problémához vezetett.

Cal Crutchlow az Aragóniai GP óta Razlan Razali RNF csapatánál versenyez a MotoGP-ben. Az angol pilóta Andrea Dovizioso helyére érkezett, aki a misanói futam után befejezte pályafutását.

Crutchlow Aragónban és Motegiben is Top15-ös eredményeket hozott, ezáltal természetesen pontokat is szerzett. Buriramban a Yamaha versenyzője pénteken szintén ígéretesen kezdett. Azonban egy bukás után és a vasárnapi heves esőzés miatt ez csak a 19. helyre volt elég a futamon.

Most Ausztrália következik.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek Ausztráliába.” – mondta a 36 éves versenyző.

„Legutóbb 2019-ben versenyeztem ott. Azt hiszem, mindenki nagyon várja ezt a pályát. Az utolsó futam Buriramban nagyon kiábrándító volt a rossz körülmények miatt.”

„Remélhetőleg az időjárás egy kicsit jobb lesz Ausztráliában ezen a hétvégén, és remélhetőleg jó eredményt érhetünk el. A csapatnál minden jól működik, a Yamahával való együttműködés nagyon szoros. Jelenleg nagyon sűrű a programom, de már nagyon várom a hétvégi versenyt.” – mondta a Yamaha versenyzője.