2024. április 19. 13:35
KezdőlapMotoGPAutóbaleset lett a MotoGP-világbajnok és menyasszonya első randijából, de egyikük csak nevetett

Autóbaleset lett a MotoGP-világbajnok és menyasszonya első randijából, de egyikük csak nevetett

Francesco Bagnaia barátnője beszélt az újdonsült MotoGP világbajnokról, kellemetlen pillanatokról és a kellemesebbekről is. Kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen…

Domizia Castagnini folyamatosan ott van a Ducati garázsában. Az olasz versenyzőnek inspirációt ad, részben neki is köszönhető, hogy Bagnaia idén világbajnok tudott lenni.

Karácsonykor pedig Bagnaia feltette legfőbb támaszának a nagy kérdést, így a jövőben már a Ducati versenyző feleségeként emlegetjük a divatszakmában tevékenykedő Domiziát.

A végső győzelemnél is fontosabb események örülhetett szenteste a MotoGP világbajnoka

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Domizia Castagnini (@domiziacastagnini) által megosztott bejegyzés

Kapcsolatuk azonban rázósan indult, szó szerint. Első randijuk ugyanis egy autóbalesettel végződött.

„Egy torinói étteremben vacsoráztunk – mondta Castagnini a La Stampának. „Emlékszem, hogy aznap este esett az eső. A vacsora után, a visszaúton Pecco talán jó benyomást akart kelteni azzal, hogy egy új autót vezet.  Hogy felvágjon, egy kicsit szlalomozott, és miután elvesztette az irányítást, nekimentünk egy oszlopnak: csak a keréknek lett baja, mi szerencsére nem sérültünk meg.

Úgy nevettem, mint egy őrült. Ő viszont elkeseredett.”

„A szüleim eddig nem tudtak erről a történetről, különben soha többé nem engedtek volna ki. Azt hitték, hogy Pecco nagyapja, Antonio volt az, aki tönkretette az autó kerekét.”

Bagnaiának nem ez az eset volt az utolsó, amikor meggyűlt a problémája a négy kerékkel.

Bagnaia ittasan szenvedett balesetet Ibizán

Bagnaia újdonsült menyasszonya először Carola Bagnaia, Pecco húgának a barátnője volt.

„Középiskola óta ismerjük egymást” – mondta Caroláról. „Együtt jártunk iskolába, és azonnal jó kapcsolatot alakítottunk ki. Pecco és én viszont két különböző csoporthoz tartoztunk, aztán a két társaság egyesült.”

Bagnaia a MotoGP történetének egyik legnagyobb fordulatát hajtotta végre, amikor 2022-ben világbajnok lett. Ő az első olasz Valentino Rossi óta, és az első Ducati-pilóta Casey Stoner után, aki megnyerte a bajnoki címet.

„Ez volt életünk egyik legjobb napja – idézte fel Castagnini. „Pecco nem volt túl jól az azt megelőző napokban felgyülemlett feszültség miatt. A legtöbb álmatlan éjszaka a valenciai hétvége előtt volt. Nem tudtunk igazán pihenni. Állandóan felébredtünk a stressztől, én pedig a versenyről álmodtam.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Domizia Castagnini (@domiziacastagnini) által megosztott bejegyzés

Arra a kérdésre, hogy melyek voltak Bagnaia pályafutásának legnehezebb pillanatai, Castagnini elmondta: „Nem volt különösebben rossz pillanat. Talán 2019-ben és 2020-ban, amikor a Pramacnál versenyzett.  Azok bonyolult hónapok voltak, mert nem jöttek az eredmények és nem volt nyugodt. De mindig támogattuk egymást, és talán ez volt a kulcsa annak, hogy átvészeljük azt a pillanatot.”

Castagnini egy kis betekintést is adott Bagnaia MotoGP-világtól távolabbi életébe: „Cipőket, tornacipőket gyűjt.

„Emlékszem, egyszer az év elején: ő Katarban volt, én pedig Pesaróban. Egy mobilalkalmazáson keresztül kapcsolta fel és le a villanyt a házban. Nagyon megijedtem, aztán rájöttem, hogy ő az, még ha mindig tagadta is!”

„Tetszik az elszántsága, amellyel legyőzi az akadályokat, és szembenéz az élet által elé állított kihívásokkal. Emellett törekszik a harmónia megteremtésére és nagyon tud szeretni.”

„Nagyon szeret a konyhában tevékenykedni. Általában főz otthon, mert mindig későn érkezem haza a munkából. Imádja a tésztát. Malajziából hazatérve ő készítette a tagliatelle szószt, és ez volt az egyik legjobb, amit kóstoltam!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Francesco Bagnaia (@pecco63) által megosztott bejegyzés

Forráscrash.net