2024. április 25. 14:08
KezdőlapSuperbikeRazgatlıoğlu: Irány a McDonald's

Razgatlıoğlu: Irány a McDonald’s

A donington parki Superbike hétvége után Toprak Razgatlıoğlu is a háromszoros győztesek klubjába tartozik. A világbajnoknak most új célokat kell kitűznie maga elé.

A török versenyző hét verseny alatt kétszer állhatott fel a dobogó tetejére, de a Donington Park volt az első triplázása.

„A bulikat nem szeretem, de most irány a McDonald’s” – mosolygott a 25 éves pilóta a vasárnapi harmadik győzelme után.

„Mindig ezt tesszük egy győzelem után, eszünk két Big Mac-et – de csak a fő futamok számítanak.”

„A pénteki rajt nem volt túl jó, a hátsó keréknek nem volt tapadása. Most újra olyan a motorom, mint tavaly, és a tipikus Toprak stílusban tudok motorozni. A kemény fékezés és a többi versenyző megelőzése most újra nagyon könnyű. Ez azért van, mert most újra van tapadásom – nem tudom, mit változtattak a beállításokon. A világbajnoki cím megnyerése után nagy álmom volt, hogy egy hétvégén három futamot nyerjek. Donington az egyik kedvenc pályám, nagyon erősek vagyunk itt. Most új célokon kell gondolkodnom, ez egy hihetetlen hétvége volt.”

„Jelenleg nem foglalkozom a világbajnokság állásával, csak a versenyekre koncentrálok. Mostban ismét a győzelmekért fogok küzdeni, szeretem azt a pályát is. A bajnokság még messze nem ért véget, még sok verseny van hátra.”