2024. április 24. 13:06
KezdőlapSuperbikeA korábbi MotoGP-pilóta állapota rosszabb volt, mint gondolták, Mandalika után kórházba került

A korábbi MotoGP-pilóta állapota rosszabb volt, mint gondolták, Mandalika után kórházba került

A Superbike-mezőny több tagja küzdött gyomor-bélrendszeri fertőzéssel Mandalikán. Eric Granado és Jonathan Rea is megbetegedtek, de a legsúlyosabbnak Remy Gardnernél bizonyult a probléma.

Eric Granado is az orvosi központból jelentkezett be Mandalikán…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eric Granado 🇧🇷 (@ericgranado) által megosztott bejegyzés

Remy Gardner súlyos gyomor-bélrendszeri problémákkal küzdött Mandalikán, aminek következtében az egész szombati napot ki kellett hagynia.

Az Superbike-újonc a vasárnapi futamra visszatért, ahol összeszorította a fogát és elképesztő felzárkózást teljesített – vasárnap délelőtt a 22. rajtkockából a 14. helyre, a délutáni főfutamon pedig a 7. helyre lépett fel, ami idei legjobb teljesítménye eddig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GYTR GRT Yamaha WorldSBK Team (@grtyamahawsbk) által megosztott bejegyzés

Gardner gyorsan hazautazott Indonéziából, hétfőn érkezett meg otthonába, Andorrába. Az ausztrál versenyző megpróbáltatásai azonban nem értek véget, tünetei nem fokozódtak, aminek következményeként bevonult a kórházba. „Ott egy E. coli baktériummal és kétféle vírus okozta fertőzést találtak a gyomromban”adta hírül az ausztrál versenyző. Az E. coli baktérium okozta betegségek domináns tünete a hasmenés, hányinger, hányás, hasi fájdalom és ritkán láz is előfordulhat.