péntek, július 1, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapWheelieA Twitch is közvetíti a spanyoloknak a jerezi MotoGP-hétvégét

A Twitch is közvetíti a spanyoloknak a jerezi MotoGP-hétvégét

Érdekes együttműködés valósul meg a virtuális világban. Ennek jóvoltából a Twitch platformján is látható lesz a jerezi MotoGP-hétvége. De csak Spanyolországban.

- Hirdetés -

A jövő hétvégi Spanyol Nagydíj az utóbbi idők egyik legnézettebb futamának ígérkezik. Az ikonikus Circuito de Jerez – Ángel Nieto területén egyébként is rengeteg nézőre számítanak, emellett viszont egy eddig példátlan módon is közvetítik Spanyolországban a hétvégét. Egy 20 milliós követőszámmal rendelkező streamer, The Grefg Twich-csatornáján!

Örömmel jelentem be, hogy a következő Spanyol Nagydíj a DAZN-nek és a Red Bullnak köszönhetően INGYENESEN lesz elérhető a Twitch csatornámon! Ez az első alkalom a történelemben, hogy ilyesmi megtörténik” – fogalmazott The Grefg. Azt is bejelentette, hogy mindhárom kategória versenyei láthatóak lesznek nála.

A Dorna, a DAZN és a Red Bull úttörő együttműködését Ernest Riveras spanyol kommentátor “bombaként” jellemezte. “A DAZN, a Dorna és a Red Bull nagyon intelligensek voltak. Ez ugyanis óriási rétegek előtt nyithatja meg a show-t.

A különleges közvetítés részleteit The Grefg az elkövetkező napokban hozza majd nyilvánosságra spanyol követői számára. Magyarországon az Aréna4 felületein lesz majd látható a jerezi MotoGP-hétvége.

A MotoGP tabellájának élén pontegyenlőséget figyelhetünk meg Fabio Quartararo és Álex Rins között. Mögöttük Aleix Espargaró lemaradása is csak három pont. A Moto2-ben Celestino Vietti 90 szerzett pontja tetemes előnyre jogosítja fel. A Moto3-ban a nagyokhoz hasonlóan nagyon szoros a csata, Sergio García és Dennis Foggia között mindössze egy pont a különbség.

SourceMotoGP
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)