2024. április 17. 00:24
KezdőlapWheelieA MotoGP "Two Wheels for Life" alapítványa újra összefog Afrikáért

A MotoGP „Two Wheels for Life” alapítványa újra összefog Afrikáért

Ajándékozz egyedi emléktárgyakat, és egyúttal tegyél jót: Egyedülálló kiállítási tárgyakat árvereznek el hétfőn a MotoGP „Two Wheels for Life” alapítványának támogatására.

Akik még különleges karácsonyi ajándékot keresnek, vagy szeretnének hazavinni egy darabot a 2022-es MotoGP-szezonból, azoknak még december 12-én, hétfőn is lehetőségük van erre a CharityStars-on. Ekkor kerül sor a „2022-es MotoGP Holiday Auctions” kiállítási tárgyainak árverezésére.

A licitálható tételek között szerepelnek az LCR Honda használt féktárcsái, Marc és Álex Márquez, Taka Nakagami és Luca Marini dedikált térdkoptatói, vagy egy Ducati Lenovo pulóver a világbajnok Pecco Bagnaia és Jack Miller aláírásával. Természetesen egy Valentino Rossi aláírással ellátott zászló sem hiányozhat a kiállításra kerülő tárgyak közül, ahogyan egy Suzuki póló sem.

Az árverés bevételét a MotoGP hivatalos alapítványa, a „Two Wheels for Life” kapja, amely 1989 óta látogatja Afrika legeldugottabb helyeit is motorral, hogy segítséget és támogatást nyújtson a legszegényebb rászorulóknak.