2024. március 29. 16:43
KezdőlapWheelieBarátnője most már különösen nem látná szívesen Rossit a MotoGP-ben

Barátnője most már különösen nem látná szívesen Rossit a MotoGP-ben

Valentino Rossi barátnője elmondta, miért szorong, amikor látja párját versenyezni, és mesélt a MotoGP utáni új életükről is.

Rossi egy évvel ezelőtt vonult vissza, miután hét világbajnoki címet nyert a királykategóriában. Most 43 éves, és a GT World Challenge Europe sorozatban négy keréken teljesítette debütáló szezonját, párja pedig sokkal nyugodtabban éli meg a mostani időszakot.

„Most kevesebb versenyen vesz részt, én pedig sokkal nyugodtabb vagyok.” – mondta Francesca Sofia Novello a Graziának.

„Van egy lányunk, és ha látnám, hogy 300 kilométer/órás sebességgel motorozik, nem érezném jól magam. Mindig is volt bennem egy kis szorongás. Sosem hagytam, hogy ez nyomást helyezzen rá, mert Valentinóról beszélünk, ő egy bajnok, és ez az ő világa. Most autóversenyző, de a médiafigyelem szempontjából ez semmin nem változtat. Persze, ez egy kevésbé népszerű bajnokság, mint a MotoGP, de az emberek követik őt.”

Rossi és párja 2022-ben szülők lettek.

„Valentino és én Barcelonában, Spanyolországban voltunk az autós bajnokságon, és először volt ott Giulietta is. Ez volt az, amiről álmodtam: hogy együtt legyünk ott. Mindig is kísérő voltam, de végre a kislányunk is jelen volt, hogy szurkoljon az apukájának.”

Novello és Rossi 2017-ben a Monza-ralin ismerkedett meg. Francesca a mostani életükről is beszélt:

„Öt éve Tavulliába költöztem. Ott egy szeretettel teli családra találtam. Hogy összeházasodunk-e? Ki tudja. Valentino az élettársam, a cinkosom mindenben. Meglátjuk, hová visz minket az élet. Nem terveztük, hogy ilyen gyorsan szülők leszünk, de most már túlságosan boldogok vagyunk. Nem is tudtam, hogy anyává válni ilyen csodálatos ajándék: olyan, mintha újjászületnék. Giulietta értelmet adott mindennek. Egyesítette azt, ami Valentino és én vagyunk: Nem gondoltam volna, hogy ilyen erős érzéseket tudok érezni valaki iránt, aki ennyire felforgatja az életemet, méghozzá pozitív értelemben. A barátaim azt kérdezik tőlem: nem kihívás ez? Olyan, mintha a szívemet valaki máséban hordoznám. Vale számára pedig ugyanez a helyzet.”

Forráscrash.net