2024. április 20. 15:10
KezdőlapWheelieGyönyörű környezetben, az F1 sztárjával együtt edzett az Európa-bajnok motoros – kép

Gyönyörű környezetben, az F1 sztárjával együtt edzett az Európa-bajnok motoros – kép

Az Aprilia tesztversenyzője, Lorenzo Savadori nem mással síelt, mint a Forma-1 versenyzőjével, Charles Leclerc-rel.

A síelés egy közkedvelt téli sport a MotoGP és Forma-1 pilótáinak körében is. Ezúttal az Aprilia tesztversenyzője, Lorenzo Savadori mutatta meg, hogy mivel tölti a téli szünetet. A Dolomitokban síelve, nem mással akadt össze, mint a Ferrari pilótájával, Charles Leclerc-rel és Antonio Fuocóval, aki a Ferrari GT és az F1-es szimulátorcsapatot erősíti.

 „Edzés és szórakozás, szuper társaságban..” – mutatta meg Instagram-oldalán a Leclerc-rel készített közös fényképet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lorenzo Savadori (@sava32) által megosztott bejegyzés

Lorenzo Savadori 2008-ban olasz és Európa-bajnok volt 125 köbcentis kategóriában az Apriliával. Ugyanebben a szezonban három szabadkártyás indulással debütált a 125-ös világbajnokságon. 2007-ben második lett a Red Bull Rookies Cup sorozatában. Lorenzo 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban a WorldSBK bajnokságban is indult az Aprilia RSV4-el. 2019-ben a Campionato Italiano Velocità Superbike bajnokságban második helyen végzett. 2020-ban az Aprilia tesztpilótája lett, miközben nyolc futamból hat győzelemmel uralta a CIV Superbike szezont, megszerezve az olasz bajnoki címet az új Aprilia RSV4 motoron ülve. Eredménylistájának köszönhetően a MotoGP-ben is helyet kapott több alkalommal, például az eltiltott Iannone helyén.

A Forma-1-et kedvelő olvasóknak nyilvánvalóan nem kell bemutatni Charles Leclerct sem, aki GP3 és Fomula-2 bajnoki címei után 2018-ban debütált a Forma-1-ben. 2019 óta a Ferrari csapatát erősíti. 2022-ben a monacói volt a bajnok Max Verstappen legnagyobb kihívója, azonban meg kellett elégednie a tabella második helyével.

Savadori korábban azt is megmutatta Instagram-oldalán, ahogy kipróbálta a szánozást, szánhúzó kutyákkal.

 „Új barátok ma…! Csodálatos élmény” – tette hozzá

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lorenzo Savadori (@sava32) által megosztott bejegyzés

Forrásgpone.com