2024. április 25. 02:26
KezdőlapMotoGPAz LCR Honda február 9-én, külön prezentálja versenyzőit

Az LCR Honda február 9-én, külön prezentálja versenyzőit

A tavalyi évhez hasonlóan, leginkább amiatt, hogy Alex Marquez és Takaaki támogatói háttere teljesen más, külön (azonban egy napon) tartja az LCR Honda a két versenyzője 2022-es bemutatóját.

Egyre inkább bővül, valamint egyúttal lassan teljesnek mondható a királykategóriás istállók 2022-es bemutatóidőpontjaink listája. Hiányzik azonban még például az Aprilia prezentációs dátuma, míg az LCR Hondáé a legfrissebb. Lucio Cecchinello alakulata a gyári csapat bemutatóját követő napon áll a kamerák és fényképezőgépek kereszttüzébe. Miként azt feljebb is említettük, bár Alex Marquez és Takaaki Nakagami motorját igy ugyanazon a napon, viszont más időpontban leplezik majd le.

A Marquezt érintő bemutató 10:30-kor, a Nakagami féle pedig 12:00-kor kezdődik. Ennek hátterében az áll, hogy a két versenyzőt más-más szponzor támogatja, hiába mennek ugyanazon csapat égisze alatt. Emiatt egyébként az eltérő elnevezés is, hiszen Alex Marquez neve mellett az „LCR Honda Castrol Team” felírást láthatjuk majd idén az eredménylistákon, míg Nakagamihoz az „LCR Honda Idemitsu Team” köthető.

Alább látható az eddig ismert MotoGP-s csapatprezentációk időpontjainak teljes listája, melyek közül a Gresini Ducati és az RNF WithU Yamaha bemutatója már lezajlott, így azokra kattintva visszanézhetőek a motorjaikról készült stúdióképek.

Január 15. – Gresini Ducati
Január 24. – RNF WithU Yamaha
Január 27. – Red Bull KTM
Február 2. – Pramac Ducati
Február 4. – Monster Energy Yamaha
Február 4. – Team Suzuki Ecstar
Február 7. – Ducati Lenovo Team (új időpont)
Feburár 8. – Repsol Honda
Február 9. – LCR Honda

Fotó: LCR Honda official facebook