2024. április 23. 16:44
KezdőlapMotoGPA Ducati felfedte 2022-es festését – egy videóban

A Ducati felfedte 2022-es festését – egy videóban

A hivatalos bemutatóra majd csak február hetedikén kerül sor, de a ma kezdődő shakedown-teszt miatt már láthatjuk a Ducati idei színeit.

A Ducati gyári MotoGP csapata, a Ducati Lenovo Team eredetileg január 28-án tartotta volna a hivatalos prezentációt, azonban Jack Miller pozitív covid-tesztje miatt úgy döntöttek, elhalasztják azt. A leleplezésre az első sepangi teszt után, február hetedikén kerül sor majd, ahol – reményeik szerint – már teljes létszámban jelen fognak lenni.
A shakedown-teszt ma vette kezdetét Sepangban: ezen csak az újoncok és a gyári tesztpilóták vehetnek részt – valamint egyedüli gyártóként koncesszióval rendelkező Aprilia . Ennek apropójából a bolognaiak úgy döntöttek, hogy fotózás nélkül, egy videó formájában mutatják meg a 2022-es motorjaik festését:

Mint látható, tavalyhoz képest nem történt sok változás: a fekete és fehér szponzorlogók mellett természetesen a vörös szín dominál, abból azonban mintha több lenne benne a sötétebb árnyalat.
Az egy hét múlva esedékes hivatalos bemutatón már a versenyzők is jelen lesznek, és tűéles sajtófotók fognak készülni nagy örömünkre.

Fotó: Ducati Corse