2024. március 28. 11:17
KezdőlapMotoGPNakagami születésnapi bemutatója

Nakagami születésnapi bemutatója

Takaaki Nakagami a mai napon ünnepli 30. születésnapját, mely kapcsán bizonyára kimondottan örült neki, hogy az LCR Honda erre a napra datálta csapatbemutatóját is.

A délelőtt során Alex Marquez 2022-es motorjáról már lerántották a leplet, most pedig Nakagami versenygépén volt a sor. Ahogyan arról korábban már beszámoltunk az eltérő szponzorációs háttérből kifolyólag kénytelen az LCR Honda úgymond két turnusban tartani csapatprezentációját. A japán motoros immáron egy tapasztalat MotoGP meőnek nevezhető, hiszen 2018-ban debütált a legnagyobbak között és gyakorlatilag azóta versenyez LCR színekben is egyúttal. Nakagami eddigi legemlékezetesebb eredménye, amikor a 2020-as második aragóni nagydíjon pole pozíciót tudott szerezni. Dobogós helyet egyelőre nem sikerült elérnie, azonban többször is egy karnyújtásnyira volt ettől. Meglátjuk, hogy ez idén sikerül-e majd neki.

Mint az a lenti fotókon is látható, a Nakagami féle LCR Honda festése azért valamelyest változott, vagy ha úgy tetszik frissült 2021-hez képes képest: Több lett a fehér illetve az előző évi piros részek felülete redukálva lett, megjelent a fekete a fejidomon, az arany pedig csak hellyel-közzel fedezhető fel.

Fotó: MotoGP Media