2024. április 19. 23:30
KezdőlapWheelieA Twitch is közvetíti a spanyoloknak a jerezi MotoGP-hétvégét

A Twitch is közvetíti a spanyoloknak a jerezi MotoGP-hétvégét

Érdekes együttműködés valósul meg a virtuális világban. Ennek jóvoltából a Twitch platformján is látható lesz a jerezi MotoGP-hétvége. De csak Spanyolországban.

A jövő hétvégi Spanyol Nagydíj az utóbbi idők egyik legnézettebb futamának ígérkezik. Az ikonikus Circuito de Jerez – Ángel Nieto területén egyébként is rengeteg nézőre számítanak, emellett viszont egy eddig példátlan módon is közvetítik Spanyolországban a hétvégét. Egy 20 milliós követőszámmal rendelkező streamer, The Grefg Twich-csatornáján!

Örömmel jelentem be, hogy a következő Spanyol Nagydíj a DAZN-nek és a Red Bullnak köszönhetően INGYENESEN lesz elérhető a Twitch csatornámon! Ez az első alkalom a történelemben, hogy ilyesmi megtörténik” – fogalmazott The Grefg. Azt is bejelentette, hogy mindhárom kategória versenyei láthatóak lesznek nála.

A Dorna, a DAZN és a Red Bull úttörő együttműködését Ernest Riveras spanyol kommentátor „bombaként” jellemezte. „A DAZN, a Dorna és a Red Bull nagyon intelligensek voltak. Ez ugyanis óriási rétegek előtt nyithatja meg a show-t.

A különleges közvetítés részleteit The Grefg az elkövetkező napokban hozza majd nyilvánosságra spanyol követői számára. Magyarországon az Aréna4 felületein lesz majd látható a jerezi MotoGP-hétvége.

A MotoGP tabellájának élén pontegyenlőséget figyelhetünk meg Fabio Quartararo és Álex Rins között. Mögöttük Aleix Espargaró lemaradása is csak három pont. A Moto2-ben Celestino Vietti 90 szerzett pontja tetemes előnyre jogosítja fel. A Moto3-ban a nagyokhoz hasonlóan nagyon szoros a csata, Sergio García és Dennis Foggia között mindössze egy pont a különbség.

ForrásMotoGP