2024. április 26. 04:54
KezdőlapMoto2Acosta és Gardner máshogy értelmezték a lóerő fogalmát

Acosta és Gardner máshogy értelmezték a lóerő fogalmát

A MotoGP mezőnye Andalúziába érkezett a hétvégére a szezon hatodik fordulójára. A tradícionális jerezi versenyhétvégét nem akárhogy vezette fel Pedro Acosta és Remy Gardner. Mutatjuk!

Jerez sherry borairól és pincéiről ismert. Nem is indulhatott volna máshonnan a mókázás, mint egy ilyen borászatból. A két motoros vegyítette a város tradícióját és a kétkerekű versenysport világát. Ezúttal kicsit másképp értelmezték a lóerő fogalmát és egy hintót húzva vezettek körbe hölgyeket a város utcáin.

A két versenyző láthatóan jól szórakozott, a programról el is mondták véleményüket azonnal.

„Ez jó móka volt, körbevittünk néhány hölgyet” – mosolygott Gardner. „Gyönyörű hely, nem tudtam sokat róla, és jó volt kicsit jobban felfedezni Jerezt. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Jól éreztem magam a hétvégén. Múlt héten szereztünk két pontot, remélhetőleg erre tudunk építeni. A tavalyi teszteken elég gyorsak voltunk itt.”

„Mindig jó szórakozás Remyvel lenni, és sikerült egy kicsit kikapcsolnom”mondta Acosta. „Igyekszem nem túl sokat gondolni a versenyre, és egyszerűen csak élvezni. Nincsenek elvárásaim a hétvégével kapcsolatban, csak tovább szeretnék tanulni, és apránként közelebb kerülni a csúcshoz.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pedro Acosta (@37pedroacosta) által megosztott bejegyzés