2023. június 07. 15:07
KezdőlapMotoGPBinder KTM-je olyan volt, mint egy bevásárlókocsi

Binder KTM-je olyan volt, mint egy bevásárlókocsi

Brad Binder elvesztette az egyik szárnyát, miután Johann Zarcóval találkozott. Innentől a motorja féloldalas lett, pont, mint egy bevásárlókocsi.

Hét teljesített futam után a MotoGP 2022-es szezonjában Brad Binder jelenleg a nyolcadik helyen áll. Legjobb eredménye a szezonnyitó Katari Nagydíjon összehozott második hely, azóta nem állhatott dobogoóra. Legutóbb Le Mans-ban pontosan ott, a nyolcadik helyen végzett, ahol a tabellán is található. A futamár talán a „küzdelmes” a legpontosabb jelző, méghozzá egy furcsa ok miatt.

Olyan volt, mint amikor megfogsz egy rossz bevásárlókocsit” – kezd bele a furcsa hasonlatba. „Egy olyat, amit akárhogy próbálsz jó irányba fordítani, mindig rosszfelé akarna menni.

Az elkövető, Johann Zarco végül hárommal Binder előtt, ötödikként zárta a Francia Nagydíjat. 56 szerzett pontjával jelenleg ő a legjobb KTM-es. Miguel Oliveira 43-mal tizenegyedik összetettben.

SourceGPOne
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)
- Hirdetés -