2024. április 24. 18:53
KezdőlapMotoGPQuartararo rajt-cél győzelme - Versenyzői nyilatkozatok

Quartararo rajt-cél győzelme – Versenyzői nyilatkozatok

A mai futam után lesz mit megemészteniük a nézőknek. Hihetetlen hőség, rengeteg bukás, egy véletlen hiba és egy szenzációs győztes.

Nem mindennapi izgalmakban volt részünk a barcelonai hétvégén, ehhez kétség sem fér. A helyi nézőszámok az elmúlt évekhez képest jelentősen lecsökkentek, de a megjelent 60.000 néző garantáltan szép élményekkel tér ma haza.

A dobogósok nyilatkozatai következnek:

Fabio Quartararo: „A rajttól kezdve szuperül éreztem magam. Amint az élre törtem, semmi kockázatosat nem akartam csinálni, csak az élen behozni a motort. Mugello és Montmeló két rendkívül nehéz pálya. Nagyon klassz érzés, hogy egy második és egy első helyet sikert begyűjtenem ezeken a helyszíneken.”

Jorge Martin: „Nehéz versenyek van mögöttem, de tudtam, hogy a mai jól sikerülhet. Egész hétvégén majdnem tökéletes volt minden. Aleix mögött adódtak gondjaim, ezért mindig megpróbáltam előtte maradni. Végül második lettem, és nagyon örülök ennek az eredménynek.”

Johann Zarco: „Aleix hibája hihetetlen volt, de nagyon boldog vagyok, hogy ennek a hibának hála 3. lehetek. Jorge erősebb volt, mint én, szóval nem tudtam megelőzni őt. Azt gondoltam, a kemény hátsó gumi előnyömre válhat a verseny végén, de sajnos nem így történt.”