2024. április 19. 10:38
KezdőlapMoto2Hivatalos: Dixon 2023-ban is a GASGAS csapat versenyzője lesz

Hivatalos: Dixon 2023-ban is a GASGAS csapat versenyzője lesz

Jake Dixon és a GASGAS Aspar Team 2023-ban újra együtt fog dolgozni, miután egy nagyszerű szezonban négyszer álltak a Moto2 dobogójára.

A brit versenyző a legjobb időszakát éli a világbajnokságon, miután a 2020 és 2021 közötti szünet után visszatért a GASGAS Aspar Teamhez, és jövőre ismét a spanyol csapatnál küzd majd a bajnoki címért. A világbajnokság negyedik szezonja Jake Dixont a kategória egyik legerősebb versenyzőjévé tette.

Jorge Martínez „Aspar”: „Jake Dixon 2019-es világbajnoki szereplésére fogadtunk, és azt kell mondanom, hogy látványosan fejlődött az elmúlt években. Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy nagyszerű csapatot tudtunk köré építeni, amely lehetővé tette, hogy csak a versenyzésre és a lehető legjobb eredmény elérésére gondoljon. Idén már ünnepelhettünk vele néhány dobogós helyezést, de jövőre következetesen az első három helyezésért kell küzdenie. Biztosak vagyunk benne, hogy képes lesz rá.”

Jake Dixon: „Már nagyon várom a harmadik szezonom a GASGAS Aspar csapatnál. Szeretnék folyamatosan fejlődni és fejlődni, mind az idén hátralévő nagydíjakon, mind a következő szezonban. Az idei év hihetetlenül jó volt, négy dobogós helyezéssel, két pole pozícióval és hat első sorral. Hiányzik a győzelem, de nem kell türelmetlenkednünk, mert ha így dolgozunk, akkor idén eljön, és ha nem, akkor jövőre. A legjobbat akarom kihozni magamból, és örülök, hogy továbbra is együtt dolgozhatok a technikai csapattal. Szeretném még egyszer megköszönni a csapatnak, hogy a kezdetektől fogva bíztak bennem, és hogy együtt nagyszerű eredményeket tudunk elérni.”